Skip to main content
IPL-2017-Official-Broadcasters-Live-Streaming-TV-Channels-300x181

How International Fans can Watch IPL ?
With a gap of almost one year, Indian premium league is going to start in the next month.Everyone in India and from outside the country cricket lovers is waiting for their favourite tournament.From people of India, ata mund ta shikojnë lehtë IPL Live streaming në televizorët e tyre ose të jetojnë në ipl stream në pajisjet mobile, por për të huajt,,en,ata nuk mund ta bëjnë këtë. Në këtë artikull është mbi të gjitha,,en,Ne kishim shkruar tashmë një artikull,,en,ju mund ta lexoni atë,,en,Ka shumë dashamirë indian dhe kriket në shtetet e bashkuara të Amerikës. Ata janë të duan të shohin IPL Live streaming në SHBA, por ata nuk gjetën asnjë burim të lirë dhe të mirë. Në SHBA ju do të mund ta shihni IPL në shelg TV.Willows tv ka të drejtat zyrtare për transmetimin e ligës. Megjithatë,,en,ju mund të përdorni anëtarësimin në yll të sporteve premium për të shikuar IPL Live Matches,,en,Sportet e yjeve do të transmetojnë ligje në gjashtë gjuhë të ndryshme,,en,anglisht,,en,Hindi,,en,Kannada,,en,tamil,,en,Telugu dhe Bengali,,en, they can’t do that.In this article is all about “How International Fans can Watch IPL ?“.We had already written an article on IPL 2018 Live Streaming, you can read it.

There are a lot of Indian and cricket lovers in the united states of America.They are want to watch IPL Live streaming in the USA but they didn’t find any free and good source.In the USA you will able to watch IPL on Willow TV.Willows tv has the official rights to broadcasting the league.However, you can use the star sports premium membership to watch IPL Live Matches. Star sports will broadcast league in six different languages (English, Hindi, Kannada, Tamil, Telugu and Bengali).

Rrjeti i Sky është një kanal i sporteve në Mbretërinë e Bashkuar dhe që punon në vendet e Evropës. Rrjeti i rrjetit do të transmetojë IPL Live Streaming në Britani të Madhe për të gjithë turnamentin. Kriket është një nga mënyrat më të preferuara për të parë ndeshjet e kriket. për të blerë një anëtarësim nga cricketgateway për të gjithë IPL dhe pastaj të gëzojnë atë,,en,Për shkak të çështjeve politike midis Pakistanit dhe Indisë, të dy vendet. Ata nuk kanë luajtur ndonjë seri që prej atëherë,,en.

Due to political issues between Pakistan and India both nations.They haven’t played any series since 2012. Lojtari pakistanez do të marrë pjesë në ligën e ipl por sportet gjeo në Pakistan do të jetojnë transmetuesin e ligës. Sportet e Gomës janë një kanal sportiv në Pakistan që transmetohet Live Ipl Streaming në Pakistan, i cili ka transmetuar tashmë të gjitha stinët e IPL në Pakistan. Ne po përmendim këtu Listën e Kanaleve Ndërkombëtare që do të transmetojnë IPL,,en,transmetuesit,,en,vend,,en,Cakto MAX,,en,Sony Gjashtë,,en,hD,,en,Sony ESPN,,en,Sony ESPN HD,,en,Indi,,en,Butan,,en,Nepal,,en,GEO Super,,en,Pakistan,,en,Sky Sports,,en,IPL transmetohet në Mbretërinë e Bashkuar,,en,Mbretëria e Bashkuar,,en,Republika e Irlandës,,en,SportsNet,,en,Kanadë,,en,TV Willow,,en,ESPN,,en,Shtetet e Bashkuara,,en,SHBA,,en,Maasaranga TV,,tl,Bangladesh,,en,UIA,,ms,Astro,,en,Malaysia,,en,Brunei,,en,Sport i madh,,de,Afrika e Jugut,,en,Territoret sub-Sahariane,,en,OSN Të Drejtat,,en,Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut,,en,Tani TV,,en,Hong Kong,,zh-CN,SingTel,,en,Njëmbëdhjetë Sport,,en,StarHub,,en,Singapore,,en,SportsMax,,en,Flow TV,,en,Ishujt Karaibe,,en,Rrjeti sportiv i Carlton,,en,STAR Cricket,,en,Sri Lanka,,en,Sky Sports NZ,,en.

IPL 2017 Broadcasters Country
Set MAX, Sony Six (& HD), Sony ESPN, Sony ESPN HD India, Bhutan, Nepal
GEO Super Pakistan
Sky Sports (IPL broadcast in the UK) United Kingdom & Republic of Ireland
Sportsnet Canada
Willow TV, ESPN United States (USA)
Maasaranga TV Bangladesh
Measat (Astro) Malaysia, Brunei
Super Sport South Africa & Sub-Saharan territories
OSN Rights Middle East and North Africa
Now TV Hong Kong
SingTel, Eleven Sports, Starhub Singapore
SportsMax, Flow TV Caribbean Islands
Carlton Sports Network, ESPN, STAR Cricket Sri Lanka
Sky Sports NZ Zelanda e Re,,en,MTV,,zu,Papua Guinea e Re,,en,IPL live streaming në SHBA,,en
EMTV Papua New Guinea

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *