Skip to main content
ireland team cricket

Ireland Team is all set to Make Debut of Test Cricket

Ireland cricket team is all set to make their historical test debut against the top test cricket team of Pakistan. Both teams will face each other on May, 11th on the venue of Malahide. The interesting fact is that Pakistan has not been played any test match in the land of Irish yet. However, të dyja ekipet kanë,,en,Fakti interesant për ish-legen-spinner është se ai,,en,Pakistan vs Irlandë 1 Test Live Streaming Watch Pakistan vs Irlandë jetojnë streaming pa ndonjë reklama.Pakistan ekipi i kriket ka konfirmuar,,en,Pakistani nuk ka luajtur ndonjë ndeshje provimi në Irlandë ende. Kjo do të ishte ndeshja e parë e testit për ekipin e Kriket të Irlandës,,en,WARKS vs DERBY,,en,Derby fitoi nga,,en,Kupa Mbretërore e Londrës Një Ditore,,en […]

Read More

Former Pakistani Leg Spinner Mushtaq Ahmed Appointed as West indies Bowling Coach

Former Pakistani Leg Spinner Mushtaq Ahmed Appointed as West indies Bowling Coach

Mushtaq Ahmed është emëruar si trajner i bowling për ekipin e kriketit të Indies Perëndimore,,en,Ndoshta në muajin e ardhshëm,,en,ai do të bashkohet me ekipin e kriketit indian të indeve,,en,Burimet pohojnë se ai mund të emërohet për një stërvitje afatshkurtër që mund të shndërrohet në stërvitje afatgjatë më vonë,,en,Fakti interesant në lidhje me ish-spinner është se ai ishte pjesë e fituar ekipin e Kupës së Botës në,,en,së bashku me shokët e tij të ekipit,,en,Ai është bërë detyra e tij si trajner për skuadrat e Anglisë për kriket për gjashtë vjet,,en,Pas kësaj,,en,ai u kthye në Pakistan dhe shërbeu me shërbime këmishë me PCB,,en,Në deklaratën e tij të fundit,,en,ai citoi disa fjalë në bordet e indit perëndimor të kriket,,en,"Është një privilegj për të punuar me ekipin e kriketit të Indisë Perëndimore,,en,Një ekip me një histori shumë të pasur të klasës,,en,angazhim dhe mbizotërim absolut në botën e kriket,,en. Perhaps in the next month, he will join the west indies cricket team. Sources claim that he might be appointed for short-term coaching which can be converted to long-term coaching later on. The interesting fact about the former leg-spinner is that he […]

Read More

ipl

IPL Final live streaming 2018

Indian Premium League is counted in one of the most popular domestic cricket league in the world. In the Previous time, we saw many all-time legends cricket players were part of the league e.g Sachin Tendulkar, Shoaib Akhter etc.It’s being the most successful domestic league in the world with the most number of seasons.2018 IPL […]

Read More